رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
فاز دوم "هدفمندی یارانه‌ها" میزان پرداخت از جیب مردم را به ۳۰ درصد می‌رساند/تزریق اعتبار 50 میلیاردی
 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران حاضر در محل دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز ۲۷ فروردین در نشست خبری هفته سلامت در جمع خبرنگاران گفت: ابلاغ سیاست‌های مقام معظم رهبری با چهار بند طلایی یک سند جامع فراگیر و شفافی است که دغدغه حوزه سلامت را می‌تواند کاهش دهد که اجرای این سیاست‌ها با کمک تمام اعضای حوزه سلامت امکان پذیر است. 

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴۸ درصد جمعیت استان تهران را با ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش قرار دارد، افزود: این دانشگاه دارای ۱۷ مرکز آموزشی و درمانی، بیش از ۱۲ هزار دانشجو، هزار و ۳۰۰ هزار عضو هیئت علمی و ۱۶ هزار پرسنل دارد. 

پیوندی با اشاره به تحولات خوب در این دانشگاه عنوان کرد: این دانشگاه رتبه اول تحول اداری را در جشنواره رجائی و رتبه دوم جشنواره پژوهشی را در سال ۹۲ از آن خود کرد، همچنین این دانشگاه رتبه ۸۰۵ را در دنیا و رتبه دوم راISE از آن خود کرده است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اشاره و تصریح کرد: در طرح تحول سلامت هدف این است که بیماران بستری با هر نوع بیمه‌ای در بیمارستان‌های دولتی تنها ۱۰ درصد فرانشیز از خدمات را پرداخت کنند که این مسئله می‌تواند باعث کاهش چشمگیری در میزان پرداختی از جیب مردم شود چرا که در حال حاضر میزان پرداختی از جیب مردم ۶۰ درصد است در صورتی که باید طبق برنامه پنجم توسعه این میزان به زیر ۳۰ درصد باشد. 

وی ادامه داد: همچنین با اجرای این طرح دیگر بیماران برای تهیه تجهیزات، ملزومات و دارو به خارج از بیمارستان هدایت نمی‌شوند و این شرایطی را به وجود می‌آورد که میزان رضایتمندی مردم افزایش پیدا کند. دولت در اواخر سال 92 اعتباری 50 میلیارد تومانی برای اجرای این طرح به دانشگاه تزریق کرد.

پیوندی خاطر نشان کرد: بالاخره شروع این کار با مشکلاتی روبرو خواهد بود که البته بعد از ابلاغ سیاست‌ها کارگروه‌هایی تشکیل شده تا پرسنل و مسئولین مربوطه در بیمارستان‌ها آموزش‌های لازم را ببینند. 


انتهای پیام/