رییس اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت:
6 بیمارستان در "اعتبار بخشی جدید وزارت بهداشت" مردود شدند
دکتر سجاد رضوی رییس اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه اسفندماه گذشته اعتبار بخشی بیمارستانهای کشور به اتمام رسید اظهار داشت: در دور اول حدود 25 بیمارستان در کل کشور مردود شدند که بیشتر آنها در مناطق محروم بودند. 
 
 وی با اشاره به اینکه همکاری‌ها در جهت ارتقا کیفیت خوب بود افزود: اعتبار بخشی بهترین ابزار کشور برای ارتقاء کیفیت است که هم اکنون تمامی بیمارستانهای سطح کشور در این مسیر حرکت می‌کنند. 
  
وی 6 بیمارستان را در حال حاضر مردود اعلام کرد و گفت: چنانچه در جهت ارتقا کیفیت خود که شامل شاخص‌هایی از جمله بهداشت محیط، ایمنی بیمار، کارشناس بهداشت محیط ،حقوق بیمار و مواردی از این قبیل می‌شود اقدامی نکنند از ادامه خدمت آنها جلوگیری خواهد شد. 
 
رضوی در پایان خاطرنشان ساخت: می‌خواهیم به مردم سرویس سالم و درست همراه با کیفیت و ایمنی بالا ارائه دهیم لذا تمامی بیمارستانها باید در جهت ارتقا کیفیت خود تلاش کنند.

انتهای پیام/