تبریز/
آغاز فصل برداشت ماهی از سد قلعه چای عجب شیر

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،سیار در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: در طول سال 92 تعداد 100 هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی از گونه های آمور، فیتوفاگ و کپور توسط بخش خصوصی و در عرض سه سال گذشته نیز با اعتبارات دولتی تعداد 105 هزار قطعه بچه ماهی خریداری و در سد قلعه چای رها سازی شده است.

وی افزود: این مقدار بچه ماهی در سد مخزنی قلعه چای با ظرفیت 40 میلیارد متر مکعب رها سازی شده و اکنون در حال برداشت می باشند که پیش بینی می شود تولید گوشت ماهی حاصل بالغ بر 150 تن گردد.
 
 
انتهای پیام/س