سجادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد
سه شنبه هفته جاری؛ نشست خبری سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری
"سید کمال سجادی" در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران با اشاره به اولین جلسه شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در سال جدید(1393)، اظهار داشت: جبهه در حال تدوین راهبرد و راهکار است اما در کلیت امر تقویت و انسجام درونی جبهه پیگیری می‌شود.

وی درباره اولین نشست خبری خود در سال جدید خبر داد و گفت: این نشست، سه شنبه هفته جاری؛ 26 فروردین ماه در دفتر جامعه اسلامی مهندسین ساعت 10 صبح برگزار شده و راهبرد جبهه در سال 93 به صورت جامع بیان خواهد شد.

عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به 3 حزب جدیدی که به جبهه اضافه شده‌اند، افزود:هم اکنون با تک تک احزاب و تشکل‌های عضو جبهه(17 تشکل) پیرامون راه‌های تقویت عملکرد و فعالیت‌هایشان صحبت می‌کنیم، اما در سطح کلان سهم خود را در انسجام و اتحاد اصولگرایان و تجمیع آنان ادا خواهیم کرد.

سجادی با بیان اینکه در سال 93 مذاکرات با احزاب جامع اصولگرا را ادامه خواهیم داد، خاطرنشان کرد: مذاکرات با احزاب و تشکل‌های جناح اصولگرایی بویژه جامعتین(جامعه روحانیت مبارز و مدرسین) که پیش از این نیز با آنان درباره بحث‌های کارشناسی در ارتباط بودیم و از آن‌ها راهنمایی می‌گرفتیم در سال جدید از سر گرفته می‌شود.

انتهای پیام/