تبریز/
بهره گیری از الگوی کشت عاملی برای توجه به مصرف آب

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان تامین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی را با بهره بردن بهره بردارن ار الگوی کشت محقق می دانند.

وی تصریح کرد: ارتقاء ضریب بهره وری از آب در تولید محصولات کشاورزی و استفاده علمی و بهره برداری بهینه از سایر نهاده های تولیدی با الگوی کشت ملموس خواهد بود.

اتّحاد ادامه داد: افزایش میزان استحصال آب و به حداقل رساندن ضایعات طبیعی و غیرطبیعی در کشور از هر طریق ممکن را باید از تعیین الگوی بهینه کشت بدانیم.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بهبود مبادله بخش کشاورزی با سایر بخش ها را با اجرایی شدن الگوی کشت قابل پیش بینی است.

وی اظهار داشت: با استفاده اصولی از منابع پایه تولید، آب و خاک را برای آیندگان حفظ می شوند.

اتّحاد تاکید کرد: منابع و عوامل و نهاده های بخش کشاورزی را باید در راستای الگوی کشت مناسب به کار بگیریم./
 
 
انتهای پیام/س