تبریز/فقدان استاندارد نگهداری در سردخانه:
تاثیرگذار در ضایع شدن محصولات کشاورزی

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: روش های بسته بندی سنّتی و ایجاد شرایط فساد محصولی در مرحله بسته بندی موقت تا نهایی محصولات را نباید در بین رفتن محصولات و ایجاد ضایعات از یاد ببریم.

وی تصریح کرد: سیستم بازاریابی نامناسب به دلیل فقدان بازار مناسب و هزینه مبادله بالا از عوامل مهم در ضایعات محصولات کشاورزی است.

برنو ادامه داد: بی اطلّاعی کشاورزان و تولیدکنندگان از مسایل اولیه فرآوری پس از برداشت با نظارت و آموزش کارشناسان برطرف می شود.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کشاورزان در چنین شرایطی مجبور به ارایه و فروش محصول خود هستند.

برنو تاکید کرد: توجّه به افزایش بهره وری برداشت محصول و نیازهای کمّی و کیفی محصول، تولید محصولاتی باکیفیّت را در پی خواهد داشت./س

انتهای پیام/