غذاهایی که "میگرن" را تشدید می‌کند
محمدرضا معتمد متخصص بیماریهای مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میگرن یکی از سردردهای شایع است که بین سنین 15 تا 45 سالگی و خصوصا در خانم‌ها بیشتر از آقایان دیده می‌شود، معمولا زمینه‌ فامیلی دارد اما گاهی اوقات ممکن است بدون علت خاصی در فرد ایجاد شود و در اثر مشکلاتی که در "عروق مغز" و ساختارهای حساس‌تر داخل مغز اتفاق می‌افتد ممکن است به وجود آید.

وی افزود: میگرن می‌تواند در اثر عواملی مانند کم‌خوابی، خستگی، گرسنگی و تغییرات هورمونی تشدید شود همچنین غذاهای حاوی مواد نگهدارنده و ترکیبات نیترات‌دار و پنیر و کاکائو این بیماری را تشدید می‌کنند.

معتمد تصریح کرد: میگرن جز سردردهای شایع و قابل کنترل و درمان است و درمان آن براساس تعداد سردردها، شدت آنها و سن بیمار فرق می‌کند.

این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: کسی که سردرد میگرنی دارد در درجه‌ اول باید عوامل و شرایطی را که باعث تشدید آن می‌شود مانند "اختلالات خواب"، مصرف سیگار، الکل و فاکتورهای دیگر را از بین ببرد تا بتواند سردردهای کمتری داشته باشد و این بیماری را کنترل کند.

انتهای پیام/