یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهد، روغنهای موجود در غذاها نقش اساسی در بروز فشارخون و دیابت دارند و خانمهای خانه دار باید قانونهای طلایی را برای آشپزی خود در نظر بگیرند.

به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف روغن در خورشت و غذاها قوانین خاص خودش را دارد و کل غذاهای پخته شده در هنگام آشپزی باید با یک وجب روغن به طبخ برسند.
با قانون کف دست میتوان به راحتی میزان روغن مورد نیاز هر فرد را تشخیص داد از این رو خانمهای خانه دار برای افزایش سلامت اعضای خانواده باید از روی اصول در غذاها روغن مصرف کنند.
نتایج مطالعات نشان میدهند، مصرف خوراکیهایی مانند پیراشکی، چیبس، پفک، ساندویچهای اشباح شده از چربی از وجبهای بزرگی از روغن تهیه شدهاند و برای سلامتی بسیار زیان آورند و شما را تا لبه پر تگاه میبرند.
انتهای پیام/