توصیه به افراد کم خون؛
آجیل را با "ویتامین c" مصرف کنید
خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگوبا خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ درخصوص خاصیت آجیل‌ها گفت: انواع مغزها از قبیل پسته، بادام، فندق، بادام زمینی، تخمه و بادام هندی تنقلاتی هستند که در ایام عید شاید بیشترین استفاده را در میان ایرانیان داشته باشد. 

وی گفت: آجیل از موادغذایی مفیدی هستند که حاوی موادغذایی ضروری برای سلامت انسان است و ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد. 

وی گفت: آجیل‌ها حاوی (روی) که در رشد کودکان و نوجوانان، افزایش قدرت ایمنی بدن و سلامت و شادابی پوست، مو و ناخن موثر است همچنین آجیل به میزان مناسبی آهن دارد که آهن در تنفس سلولی دخالت دارد و درخونسازی موثر است.

وی درخصوص خواص آجیل گفت: آهن در قدرت ایمنی بدن موثر است و بهبود آن باعث می‌شود آسیب پذیری در انواع بیماریها کم شود چنانچه آجیل با یک منبع غذایی ویتامینC مانند مرکبات استفاده شود آهن موجود در آن افزایش پیدا می‌کند و برای هر فردی مفید است. 

وی عنوان کرد: البته استفاده بیش از حد موجب افزایش وزن و چاقی، کور شدن اشتها و سیری و مانع مصرف موادغذایی اصلی می‌شود البته افرادی که کم خونی دارند مصرف آجیل با ویتامینC به جذب آهن در بدنشان منجر خواهد شد. 

انتهای پیام/