اردبیل/
توسعه فرهنگی، اصلی‌ترین راه توسعه همه‌جانبه کشور است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ استاندار اردبیل هنرمندان را صاحبان استعدادهای خلاق خداوندی عنوان کرد و گفت: فرهنگ با روح و روان آدمی سرو کار دارد و به همین جهت است که مقوله فرهنگ از جایگاه والایی برخوردار است.

خدابخش افزود: توسعه فرهنگی راه اصلی توسعه همه‌جانبه کشور است و در حوزه فرهنگ، غفلت‌های زیادی شده است؛ لذا وظیفه و رسالت مهم دولت تدبیر و امید، زمینه‌سازی برای توسعه فرهنگی کشور است.

وی واگذاری کارهای فرهنگی را به مردم یک ضرورت دانست و عنوان کرد: فرهنگ جامعه را باید خود مردم ادا کنند.

استاندار اردبیل با تأکید بر اهمیت توجه به موضوع فرهنگ هنر، گفت: توسعه اقتصادی و سیاسی نیاز به ابزار فرهنگی دارد و تا زمانی که توسعه فرهنگی نباشد دستیابی به توسعه اقتصادی نیز بسیار مشکل خواهد بود.

خدابخش اظهار کرد: فرهنگ با روح جامعه سروکار دارد، خاستگاه فرهنگ و هنر روح بشری است و حوزه اثربخشی آن نیز بر روی بشر است و باید به این مقوله توجه بیشتری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه تأثیر هنر و فرهنگ بر جامعه بشری شگفت‌آور و ماندگار است، گفت : پیامبر اکرم(ص) با انقلاب فرهنگی خود جامعه قصی‌القلب و وحشی عربستان را متحول کرد/س.