قابل توجه دیابتی‌ها؛
منابع قندی طبیعی را در نوروز از یاد نبرید
خدیجه رحمانی کار‌شناس ارشد تغذیه در خصوص مصرف شیرینی برای دیابتی‌ها در گفتگو با خبرنگار  بهداشت ودمان باشگاه خبرنگاران گفت: دیابتی‌ها در صورتی می‌توانند از شیرینی‌ها استفاده کنند که به طور مثال از مصرف غلات در روز بکاهند. 

وی افزود: به طور متوسط مصرف سه تا چهار عدد خرما، دو قاشق غذاخوری کشمش و یا توت برای دیابتی‌ها مانعی ندارد و می‌توانند در صورت عدم مصرف آن‌ها از یک عدد شیرینی استفاده کنند. 

وی اظهار داشت: معادل سازی حدودی توسط خود افراد باید صورت گیرد و بهتر است از منابع قندی طبیعی استفاده کند و کمتر از انواع شیرینی‌ها و شکلات‌ها استفاده کنند تا سلامتی دیابتی‌ها حفظ شود.

انتهاي پيام/