رعایت الگوهای غذایی راهکار اصلی پیشگیری از "غلظت خون"
کیوان احدزاده متخصص هماتولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عارضه غلظت خون مشکلی شایع در بین مردم است که در موارد شدید می تواند موجب لخته شدن خون و بروز عوارض و بیماری های شدید مانند "سکته‌های قلبی و مغزی" شود.

وی با بیان اینکه پیشگیری از غلظت و لخته شدن خون کار چندان دشواری نیست، تصریح کرد: اگر افراد جامعه تا حدودی روش‌های زندگی خود را اصلاح کنند و توصیه‌های پزشکی را جدی بگیرند، در آن صورت خطر شیوع بیماری‌هایی نظیر غلظت خون و عوارض آن کاهش می یابد.

احدزاده تاکید کرد: با توجه به بالابودن موارد ابتلا به غلظت خون، پیشگیری از این عارضه بسیار مهم بوده که رعایت الگوهای صحیح غذایی، راهکار اصلی در این زمینه است.

وی یادآور شد: باید تا حد امکان از مصرف غذاهای پرچرب پرهیز کرد و در مقابل از غذاهای کم چرب و "کم کلسترول" استفاده کرد.

احدزاده گفت: پروتئین دریافتی بدن نیز نباید چندان بالا باشد و در واقع در این زمینه پروتئین برای هر کیلوگرم وزن بدن در روز باید به حدود یک گرم کاهش یافته و به ویژه مصرف پروتئین‌های حیوانی باید محدود شود.

وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از غلظت و لخته شدن خون همچنین باید از مواد غذایی که منشاء گیاهی دارند بیشتر استفاده کرد، اظهار داشت: از غذاهای حاوی شیر و لبنیات کم چرب، ماهی، میوه و سبزی‌ها نیز بهتر است به میزان متعادل و به صورت روزانه بهره برد.

احدزاده با بیان اینکه راهکارهای دیگری نیز برای کاهش خطر ابتلا به غلظت خون وجود دارد، خاطرنشان کرد: مصرف مایعات فراوان، کاهش تدریجی اضافه وزن و ورزش کردن، از دیگر راههای کاهش غلظت خون بدن است.

انتهای پیام/