شرکت بیش از 900 جوان تهرانی در مسابقات انتخابی مهارت
 حمیدرضا خانپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: 937 نفر از جوانان مستعد تهرانی در مرحله شهرستانی مسابقات انتخابی برای حضور در مسابقات جهانی برزیل که در سال 2015 برگزار خواهد شد شرکت کرده‌اند.
 
وی افزود: از میان این تعداد شرکت‌کننده 215 نفر خانم و 722 نفر نیز از آقایان هستند که پس از کسب برتری در مرحله کشوری و حضور در امر دوی آمادگی و گزینش نهایی به اردوی مسابقات جهانی مهارت برزیل راه خواهند یافت.
 
مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای استان تهران اظهار داشت: نخستین مرحله این آزمون در شهر تهران برای خواهران و در مرکز سنجش آموزش و فنی‌و‌حرفه‌ای شهید مروقی و برادران نیز در مرکز شهید چمران برگزار شد که برگزیدگان این آزمون وارد مرحله استانی که در اردیبهشت‌ماه سال 93 برگزار می‌شود راه خواهند یافت.
 
هم چنین برگزیدگان و این مرحله نیز در شهریور‌ماه سال 93 به رقابت در مرحله کشوری راه خواهند یافت. 
انتهای پیام/