مرگی با طعم نوشابه + عکس
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات اخیر نوشابه‌های شیرین می‌تواند مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. 

نوشیدن نوشابه‌های شیرین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد و همچنین می‌تواند موجب سکته مغزی شود.


محققان تأکید کرده‌اند که قند مصنوعی در تمام اغذیه‌ها از جمله سس‌ها، کمپوت‌ها نیز می‌توانند خطر آفرین باشند. 

آن‌ها توصیه کرده‌اند که از قند طبیعی موجود در میوه‌ها برای طعم دادن به غذا‌ها و تأمین قند بدن استفاده شود تا خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند. 


انتهای پیام/