ايران و گروه 1+5 (آمريکا، انگليس، فرانسه، چين و روسيه به علاوه آلمان) از روز سهشنبه در تلاش برای تبديل توافقنامه موقت هستهای به توافقنامه بلند مدت مذاکره خواهند کرد.
موسسه علوم و امنیت بین المللی در آستانه مشست وین، در مقاله ای به قلم "دیوید آلبرایت" و "پائولینا ایزویج" نوشت: انتظار نمیرود گامهای موقت بر اساس طرح اقدام مشترک ژنو بر برنامه توسعه و تحقیق سانتریفوژهای ایران تاثیر جدی داشته باشد.
"کریستین ساینس مانیتور" نوشت ایران امروز (سه شنبه) در حالی با آمریکا و دیگر قدرت های جهانی در وین درباره برنامه هستهای این کشور در ازای لغو تحریمها گفتگو میکند که دستیابی به پیشرفتی در این مذاکرات قطعی نیست.
فایننشال تایمز نوشت با از سرگیری مذاکرات هستهای ایران با گروه پنج بعلاوه یک، دیپلماتهای غربی درباره امکان دستیابی به موقع یک توافق هستهای تردید دارند.
"نفتالی بنت" در چهلمین نشست سالانه رؤسای سازمانهای بزرگ یهودیان آمریکا در بیت المقدس اعلام کرد "جان کری"، وزیر امور خارجه آمریکا، ضدیهود نیست، و آمریکا « بزرگترین متحد ماست.»
وندی شرمن معاون جان کری و رئیس تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات هستهای ایران و 1+5 در گفتگو با سیانان تصریح کرد : مذاکرات وین نیز بر اساس گام نخست توافقنامه پیش میرود و ما در انتظار گامهای بعدی هستیم .