مصرف زیاد این ماده در مادران کودکان را پیش فعال می‌کند!
به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دخترانی که در طول زندگی‌شان همواره مویز، تنقلات (پسته، بادام هندی، کشمش) و یا کندر مصرف می‌کنند کودکانشان ضریب هوشی بالاتری در آینده خواهند داشت و مادران باید بدانند مصرف کندر تنها به دوران بارداری اختصاص ندارد و تأثیر آن برای افزایش هوش جنین‌شان بسیار کم است.

گفتنی است: کندر از میزان بالایی ویتامین A برخوردار است و این ویتامین می‌تواند تا حدودی باعث افزایش هوش شود اما مصرف زیاد آن نیز اثرات سوء برجا می‌گذارد و مصرف روزانه یک قطعه کوچک آن برای مادران باردار کافی است و بیش از حد صرف آن باعث رقیق شدن خون در خانم‌های باردار می‌شود.

انتهای پیام/