السیسی : برای انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد می‌شوم
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالفتاح سیسی" در مصاحبه با روزنامه السیاسه چاپ کویت گفت: مردم مصر از من خواسته اند که برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد شوم و من درخواست آنها را رد نخواهم کرد  .

سیسی افزود: من برای جبران اعتماد مردم به خودم زمینه برگزاری انتخابات آزاد را فراهم خواهم کرد.

وزیر دفاع مصر خاطرنشان کرد: من به کمک مردم برای بازسازی مصر نیاز دارم زیرا کشور از خیلی وقت پیش دچار مشکلات مختلفی است که این مشکلات در سال های اخیر وخیم تر شده است و مردم می دانند که اداره امور کشور کار سختی است و نیاز به همکاری دارد لذا همه ما باید با یکدیگر همکاری کنیم تا مشکلات کشور پایان یابد .

سیسی تأکید کرد: دولت و ملت باید برای بهبود اوضاع نابسامان مصر تلاش کنند و مشکلاتی را که سران سابق این کشور به جای گذاشته اند ، حل کنند تا اوضاع اقتصادی و اجتماعی بهبود یابد و عزت و کرامت مردم حفظ شود .


انتهای پیام/