خنثی شدن طرح ربودن سفير مصر در لیبی
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاری شین هوا؛ علی زیدان که دیروز در یک کنفرانس خبری در پایتخت لیبی سخن می گفت ، خاطر نشان کرد طرحی برای ربودن سفیر مصر در طرابلس آماده اجرا شده بود اما دولت لیبی از این طرح آگاه شد و اقدام به انتقال سفیر مصر به مکان امنی کرد.
به ویژه در مورد کشوری مثل مصر شایسته نبود که رخ دهد زیرا بین مصر و لیبی روابط تاریخی و مستحمکی وجود دارد. وی با این حال گفت هر مشکل و چالشی را می توان از طریق گفتگو حل کرد و در این زمینه نباید برخودر سیاسی شود.
شایان ذکر است یک گروه مسلح ناشناس 24 ماه گذشته اقدام به ربودن وابسته های فرهنگی و اداری و تعدادی از کارمندان سفارت مصر در طرابلس کردند . این حادثه تنها چند ساعت پس از دستگیر شدن " شعبان هدیه" معروف به شیخ ابوعبیده الزواوی رهبر اتاق عملیات انقلابیون لیبی در شهر اسکندریه مصر رخ داد .