سنندج/
ساکنان 14 روستای شهرستان سقز از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، رییس گاز رسانی ناحیه سقزگفت: برای گازرسانی به این تعداد روستا 42 میلیارد ریال از محل منابع داخلی شرکت گاز استان هزینه شده است.

رضایی افزود:جمعیت تحت پوشش این تعداد پروژه چهار هزار و 750 نفر است که با بهره برداری از این پروژه ها 950 خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند.

وی بیان کرد: تعداد انشعابات نصب شده در این تعداد روستا  تاکنون 115مورد بوده و 750 انشعاب دیگر در این روستاها نصب می شود.

رییس گازرسانی ناحیه سقز گفت: با گازرسانی به این روستاها، گاز طبیعی جایگزین سالانه دو میلیون و 375 هزار لیتر سوخت مایع شده است.

رضایی گسترش شبکه گازرسانی به منظور جایگزینی گاز طبیعی با سایر سوخت‌های مایع و میان تقطیر، ایجاد شرایط رفاه و آسایش برای اهالی روستاها، گسترش خدمات رسانی بر اساس اهداف دولت خدمت گزار و محرومیت زدایی از روستاها در جهت اهداف عدالت محوری دولت را از جمله اهداف اجرای طرح های گازرسانی اعلام کرد.

انتهای پیام/ز