بندرعباس/
اکران فیلم های سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بندرعباس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی هرمزگان گفت: این فیلم ها در سینما ستاره جنوب بندرعباس به نمایش در می آید.

 

مهدی نیرومند با اشاره به اکران این فیلم ها در سینماهای دارای امکانات اکران فیلم به صورت دیجیتالی افزود: سینما ستاره جنوب بندرعباس نیز به عنوان نخستین سینما در استان هرمزگان، همزمان با دهه فجر دیجیتالی خواهد شد.

 

وی تصریح کرد:بیش از ۱۲ فیلم  وهر فیلم سه بار اکران خواهدشد و بلیت فروشی نیز در محل سینما ستاره جنوب انجام می شود.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی هرمزگان:تعدادی از هنرمندان و بازیگران مطرح سینما همزمان با برگزاری جشنواره فیلم فجر در هرمزگان حضور پیدامی کنند.

 

نیرومند تصریح کرد: جلسات نقد و بررسی فیلم با حضور منتقدان کشوری و استانی در بندرعباس برگزارخواهد شد./ش
انتهای خبر/