کرمان/
سفر وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ،علی اصغر فانی صبح امروز با حضور در

گلزار مطهر شهدای کرمان به ساحت پاک و مقدس شهدا ادای احترام کرد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان ، حضور در جلسه شورای آموزش و پرورش استان ، دیدار با فرهنگیان ناحیه یک و دوی کرمان و دیدار با استادان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از برنامه های کاری دکتر علی اصغر فانی در روز نخست سفر به کرمان است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان برنامه های سفر کاری امروز خود ، در گفتگوی ویژه خبری شبکه استانی حضور می یابد و مهمترین طرحها و برنامه های وزارت آموزش و پرورش را با مردم کرمان در میان می گذارد.

دکتر فانی در روز دوم سفر خود به کرمان در جلسه رؤسای ادارات آموزش و پرورش مناطق و شهرستانها و جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان حضور می یابد و دیدار از خانواده شهدای فرهنگی و عیادت از یک جانباز فرهنگی در دستور کار سفر وی است.

معاونان وزیر آموزش و پرورش نیز از شهرستانهای نرماشیر ، بم ، کهنوج ، جیرفت ، شهربابک و سیرجان بازدید می کنند.

بازدید از طرحهای عمرانی از دیگر برنامه های سفر دو روزه وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان است./ز