با "خنک‌کننده طبیعی بدن" چگونه رفتار کنیم
مسعود لطفی متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: عرق بدن که غدد ترشح‌کننده درون پوست تولید می‌شود، برای خنک کردن بدن است، درواقع هنگامی که این آب به آرامی از روی پوست بدن تبخیر می‌شود، با گرفتن گرمای بدن، پوست را خنک می‌کند و وجود باکتری‌هایی که روی پوست زندگی می‌کند ایجاد بودی بد می‌کند. 

در واقع عرق بدن ماده بوداری محسوب نمی‌شود، اما اگر مدت طولانی روی سطح پوست باقی بماند، باکتری‌هایی که به صورت طبیعی روی پوست وجود دارد که در اثر واکنش‌های شیمیایی، بوی بد بدن را به وجود می‌آورد. 

وی اظهار داشت: بعضی از افراد به دلیل اینکه میکروب‌های بیشتری روی سطح بدنشان زندگی می‌کنند، بیشتر از سایر افراد از بوی بد عرق خود ناراحت هستند که بهترین راه برطرف کردن آن،‌‌ همان شست و شوی به موقع و مرتب بدن است، البته بوی بد بدن می‌تواند با شست و شوی بدن با یکسری بدن شوی‌های از بین برود و همچنین لازم است هر فردی در کیف خود یک اسپری داشته باشد و از لباس‌های نخی بیشتر استفاده شود زیرا آب‌های تبخیر شده بدن راحت‌تر جذب لباس نخی می‌شود. 

وی اضافه کرد: برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می‌تواند روی بوی بدن عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود، نوشیدن میزان کافی آب و مایعات، غدد ترشح‌کننده اکرین را فعال می‌سازد که باعث رقیق‌تر شدن عرق آپوکرین می‌شود.


انتهای پیام/