سرگردانی مسافران اصفهانی عازم به مدینه همچنان ادامه دارد
 به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛به گفته یکی از مسافران دلیل کنسل‌شدن این پرواز مه‌آلود‌بودن هوای اصفهان بوده است که با وجود صاف شدن هوای شهر، وضعیت مسافران برای اعزام به مدینه منوره مشخص نیست.

اسماعیلی با اشاره به جمعیت 300 نفری منتظر برای اعزام به مدینه منوره افزود: بسیاری از مسافران ساکن خارج از شهر اصفهان با فاصله‌های طولانی هستند که در این دو روز مجبور به چندین بار رفت و آمد به فرودگاه اصفهان شده‌اند.

به گفته این مسافر ایر‌لاین این پرواز سعودی بوده است که روز اعزام به دلیل مه‌آلود‌بودن هوا مسافران اصفهانی، مدینه - اصفهان را در تهران پیاده کرده و به سمت کشور عربستان بازگشته است.
 
این مسافر اصفهانی تاریخ پرواز به سمت مدینه منوره را ساعت یک و 40 دقیقه بامداد روز 23 دی ماه اعلام کرد و افزود: ما همچنان در بی‌خبری به سر می‌بریم.

انتهای پیام/