اردبیل/
تولید فندق برای 50 هزار نفر ظرفیت اشتغالزایی دارد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ منصور حقیقت‌پور دیروز در دومین جلسه هم‌اندیشی توسعه و تولید فندق با بهره‌گیری از توان علمی محققان استان اردبیل اظهار داشت: توسعه و تقویت تولید محصولات باغی به ویژه کشت آنها در اراضی شیبدار از سال‌ها پیش در دستور کار قرار گرفته به طوریکه بخش زیادی از تولیدکنندگان و باغداران با استفاده از درختان مثمر توانسته‌اند در تولید فندق و دیگر محصولات باغی موفق عمل کنند.

وی گفت: ما در سال‌های اخیر پیشرفت‌های مطلوبی را در عرصه زراعی، باغی، دامی و همچنین تکمیل طرحهای نیمه‌تمام نظیر سدسازی و تأمین منابع آب کشاورزی انجام دادیم که امیدواریم ادامه این فرآیند به تقویت و توسعه محور اول و اصلی پیشرفت‌های استان که همان بخش کشاورزی است، منجر شود.

حقیقت‌پور در ادامه خاطر نشان کرد: ما در خیز علمی به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های خوب بخش کشاورزی هستیم تا بتوانیم با تکیه بر توان و استعداد جوانان و مهندسان کشاورزی خود بتوانیم در این عرصه کارآمد و شایسته عمل کنیم.

وی ضرورت کشت و توسعه بیش از 50 هزار هکتار فندق را در این استان بیان کرد و افزود: از جنوب تا شمال استان ظرفیت عظیمی در این زمینه وجود دارد و اگر این 50 هزار هکتار کشت درختان فندق انجام شود، قادر می‌شویم برای 50 هزار نفر در صنعت تولید، بازاریابی و تجارت فندق ایجاد فرصت اشتغال مناسب کنیم.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: ظرفیت‌های بخش کشاورزی با وجود گستردگی و دامنه‌دار بودن در مناطق مختلف استان همچنان مغفول مانده که امیدواریم در این ارتباط حرکت‌ها،‌ برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها به سمتی باشد تا فرصت اشتغال برای صدها بیکار این استان دور از نگاه به دستگاه‌های دولتی و اجرایی به همت بخش خصوصی و ایجاد ظرفیت‌های کشاورزی فراهم آید/س .

انتهای پیام/