امضای تفاهم نامه بین "بیمه دانا" و "سازمان محیط زیست"؛
"یوزپلنگ ایرانی" بیمه شد / "شیر" ، "پلنگ ایرانی" و "گوزن زرد" در دستور کار "بیمه دانا"
 به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بیژن صادق مدیرعامل بیمه دانا در مراسم امضای تفاهم نامه با بیان این مطلب گفت: این کار در راستای حمایت فرهنگی از نماد یوزپلنگ ایرانی بیمه محیط بانان یوزپلنگ ایرانی و خود یوزپلنگ ایرانی با همکاری محیط زیست کشور به مرحله اجرا گذاشته شده است. 

وی تصریح کرد: هدف از امضای این تفاهم نامه توسعه حفاظت از زیستگاه یوزپلنگ ایرانی و خسارت‌های ناشی از حوادث برای یوزپلنگ ایرانی است. 

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با اجرای پوشش بیمه‌ای برای سایر حیوانات دیگر گفت: تداوم ارائه پوشش بیمه نامه از سوی بیمه دانا برای سایر حیوانات دیگر از جمله شیر و پلنگ ایرانی و گوزن زرد در دستور کار بیمه دانا است که در این رابطه برنامه بعدی ما ارائه پوشش بیمه نامه برای گوزن زرد و پلنگ ایرانی است. 

وی در رابطه با تعداد یوزپلنگ‌های تحت پوشش بیمه نامه بیمه دانا گفت: در حال حاضر حدود ۴۰ تا ۵۰ قلاده یوزپلنگ ایرانی وجود دارد کهبیمه دانا سالانه ۵ قلاده یوزپلنگ را که ارزش هر کدام بالغ بر ۵۰ میلیون تومان است تحت پوشش بیمه مسئولیت یوزپلنگ ایرانی قرار می‌دهد. 

بیژن صادق ادامه داد: براساس این بیمه نامه هر گونه خسارت حمله به دام‌های اصلی و دام دار از سوی بیمه دانا پرداخت می‌شود ضمن آنکه در زیست گاه‌های مشترکی که یوزپلنگ و پلنگ ایرانی با هم حضور دارند سایه بیمه تکمیلی محیط‌بانان شامل پوشش بیمه پلنگ ایرانی هم می‌شود.
 
انتهای پیام/