زنجان/
تولید سالیانه 350 هزار متر فرش در زنجان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛ کارشناس فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان با بیان این که 9 ماهه نخست امسال 79 و نیم تن فرش به ارزش 10 میلیون 885 هزار دلار از فرشهای استان زنجان صادر شده است مطلب گفت: عمده مقصد اين صادرات كشورهاي حاشيه خليج فارس، آلمان، كانادا، چين و ژاپن است.

 جعفری تصریح کرد: متاسفانه این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 50 درصد کاهش داشته است.

 وي در خصوص كاهش توليد و صادرات  فرش اضافه  كرد: در حال حاضر با نوجه به كاهش جمعيت خانواده هاي فرش باف و كاهش ورود فرش بافان جديد به اين عرصه توليد اين محصول به شدت كاهش يافته است.

 کارشناس فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان ادامه داد  : تغيير سبك مكان زندگي مردم از خانه ها ويلايي به آپارتمان ها نيز باعث شده است امكان بافت فرش هاي قطع بزرگ كاهش يافته و فرش بافان رو به بافت فرش هاي قطع كوچك بياورند.

جعفري در خصوص مشكلات صادرات فرش زنجان خاطر نشان کرد : متاسفانه با توجه به عدم وجود كارشناس فرش در گمرك زنجان تمامي فرشهاي صادراتي زنجان به استانهاي ديگر ارسال مي شود./ش