وزیر دارایی انگلیس:
سال ۲۰۱۴، سال حقایق تلخ برای "انگلیس"

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگارارن به نقل از پرس‌تي‌وي، براساس گزارش‌های منتشر شده توسط دفتر "جرج اوزبورن"، وي اعلام كرد سال ۲۰۱۴، سال کاهش هزینه‌های عمومی خواهد بود.

وی گفت: کاهش هزینه‌های بیشتری خواهیم داشت و به همین دلیل سال ۲۰۱۴، سال حقایق سخت خواهد بود؛ سالی که انگلیس با یک انتخاب مواجه خواهد شد.

هنوز راه طولانی در پیش است و برای این که ما اقتصادمان را ثابت کنیم، با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستیم.

وي در ادامه افزود: ما حدود ۱۰۰ میلیارد پوند، یعنی معادل ۱۶۳ میلیارد دلار و یا ۱۲۰ میلیارد یورو، در یک سال قرض خواهیم کرد و نصف پول را در یک سال فقط صرف بدهی‌های خود در خدمات عمومی خواهیم کرد.

"دیوید کامرون"، نخست وزیر انگلیس، در یک سخنرانی در ماه نوامبر گفت: اقدامات ریاضتی به منظور مقابله با بدهی‌های این کشور و رشد کند اقتصادی ادامه خواهد یافت.

انتهاي پيام/