حکم حبس برای 12 فعال سياسي مصري
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزيره، دادگاه مصر حكم به زندان 12 فعال مصري  ، كه برخي از آنان در انقلاب 25 ژانويه كه منجر به بركناري حسني مبارك شد ، به اتهام به آتش كشيدن مقر رياست نخست وزيري سابق احمد شفيق(كه در زمان حسني مبارك نخست وزير بود ) داده است.

دادستاني مصر اين فعالان سياسي را متهم كرده است كه در تاريخ مي 2012 با افراد ناشناس ديگري مرتكب تجاوز و آسيب رساندن به افراد  و اموال و استفاده از خشونت شدند و به عمد مقر نخست وزيري سابق احمد شفيق را به آتش كشيدند.

در بين اين فعالان مصري، "علاء عبدالفتاح " نيز هست كه به اتهام  شركت در تظاهرات غير قانوني در نوامبر گذشته  بزودي محاكمه مي‌شود.

در ماه دسامبر گذشته نيز 3 تن از فعالان مصري به نام "احمد ماهر" و "محمد عادل" و "احمد دومة" كه در انقلاب مصر كه منجر به بركناري حسني مبارك شد ، شركت داشتند و از موسسان جنبش 6 آوريل بودند ، به همين اتهام به 3 سال زندان و پرداخت 50 هزار ليره مصري (معادل 7 هزار دلار) محكوم شدند.


انتهای پیام/