میانبری برای کنترل "قند خون"
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ شاخص گلایسمی مواد غذایی مختلف بر اساس اینکه با چه سرعتی بر قند خون اثر می گذارند در یک بازه 0 تا 100 تعریف می شوند و خوراکی هایی که با سرعت بیشتری قند خون را افزایش می دهند جی ای بالاتری دارند. 

بررسی ها نشان می دهند دانه آفتاب گردان "غلات سبوس دار" و حتی میوه های شیرینی مانند انبه برای دیابت مفید اند و قند خون ر افزایش نمی دهند . 

بستنی، موز و کشمش گلایسمی متوسطی دارند و برنج و نان به سرعت "قند خون" را افزایش می دهند. 

یافته های جدید نشان می دهد رژیم غذایی با نمایه گلایسمی پایین و "فیبر" زیاد که مواد مغذی بد را تامین می کند به طور کلی یک "رژیم غذایی "سالم نامیده می شود و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند. 

با پیروی از یک برنامه غذایی گلایسمی پایین می توانید وزنتان را کاهش داده و قند خون را پایین بیاورید و با درنظر گرفتن حجم هر وعده غذایی شاخص گلایسمی را کنترل کنید.

انتهای پیام/