"محمد گلریز" در پی درگذشت حسین یوسف زمانی:
"حسین یوسف‌زمانی" از مفاخر موسیقی ایران بود
"محمد گلریز" خواننده پیشکسوت کشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران گفت: من با حسین یوسف زمانی هم پیش از انقلاب و هم پس از انقلاب اسلامی ارتباط تنگاتنگی داشتم که این آهنگساز و رهبر ارکستر کشورمان، پس از انقلاب فعالیت خود را به طور مستمر تری با صدا و سیما آغاز کرد.

وی اظهار داشت: یوسف زمانی یکی از مفاخر موسیقی ایران بود و سال‌ها در شورای عالی موسیقی به سر می‌برد و با توجه به این‌که آهنگساز متبحری بود، کارهای خود را با دقت و حوصله بالایی انجام می‌داد.

گلریز تصریح کرد: حسین یوسف زمانی برای من کارهای شاخصی ساخت که از آن جمله می‌توان به " حیات جاودان " اشاره کرد، که با شعری از سعدی و با ارکستر بزرگ ساخته شد.

وی خاطر نشان کرد: در اواخر عمر این هنرمند برجسته، به وی کم لطفی و بی مهری شد، که این امر موجب دل شکسته شدن این هنرمند شد.

انتهای پیام/ ص