قيمت "اقلام خوراکي" بايد کنترل شود
رحمت‌الله نوروزي عضو کميسيون کشاورزي مجلس، در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران افزود: ضعف تعادل بين عرضه و تقاضا و مديريت منسجم در واردات دو عامل اساسي در افزايش قيمت کالا است. 

وي تصريح کرد: نبود مديريت صحيح در تنظيم بازار کالاهاي اساسي در راستاي اثرات تحريم و نوسانات ارزي مشکلات عديده‌اي بر اقتصاد کشور تحميل خواهد کرد. 

نماينده مردم علي آباد کتول تأکيد کرد: تعامل بين وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزي در راستاي تنظيم بازار و جلوگيري از افزايش قيمت محصولات اساسي ضروري است. 

وي با بيان اينکه يکي از مولفه‌هاي خودکفايي در محصولات اساسي و جلوگيري از واردات، هماهنگي لازم بين ارگان‌هاي نظارتي و برنامه‌ريزي در تنظيم بازار است، افزود: با حمايت از ظرفيت‌هاي توليدي و شهرک‌هاي صنعتي و توسعه‌ي اشتغال به مرز خودکفايي نزديک‌تر خواهيم شد.
انتهاي پيام/