بندرعباس /
برداشت سبزی خانگی ارگانیک از مزارع سیرک

 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس سید رضا امیری زاده افزود: از مزیت های تولید محصو ل سبزی خانگی ارگانیک بودن آن است و در این محصولات از هیچ گونه کود شیمیایی وسموم دفع آفات استفاده نمی شود وفقط از کودهای حیوانی بهره گیری می شود.

وی تصریح کرد: سبزی های تره ،جعفری، گشنیز، شوید، تربچه و کاهو کشت شده در فصل زمستان بصورت انبوه به بازار عرضه می شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سیریک گفت: بالای 70 درصد از خانوارهای این مناطق به صورت خانگی و یا کشت های کوچک در مزارع خود این نمونه سبزیجات راکشت می کنند.

امیری زاده افزود: از جمله مناطق مهم کشت این نوع سبزی کنارجو و روتان است.

این محصول در اواخر شهریور ماه کشت می شود و از آبان ماه به صورت هفتگی برداشت می شود./س
انتهای خبر/