شفا بخش‌ترین "ادویه"!
مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف "سیاه دانه" در سلامت فرد نقش بسیار مهمی دارد چرا که سرشار از آهن و "پتاسیم" بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست نیز می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: سیاه دانه از "اسیدهای چرب" ضروری بسیار برخوردار است که خاصیت ضد سرطانی داشته و سلامت پوست و مو را تضمین می‌کند.

وی اظهار داشت: مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در سیاه دانه در درمان برخی از بیماری‌ها همچون دیابت، بيماري هاي قلبی و عروقی، سل، کم خونی و "میگرن" بسیار موثر و مفید است.

وی یادآور شد: "مصرف سیاه دانه" برای زنان شیرده بسیار مفید است.

انتهای پیام/