انواع سبزیها دارای خواص طبی مختلفی هستند و تاثیرات خاص بر بدن میگذارند و افراد میتوانند نسبت به شرایط عادی و روحی خود استفاده از سبزیهای خوراکی را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران به تازگی به نتایج جدیدی در خصوص خواص گیاه نعناع دست یافتهاند که برای درمان و یا کاهش التهاب در بسیاری از بیماریها موثر است.
گفتنی است، از قدیم مصرف نعناع برای رفع مشکل گوارشی مانند اسپاسم و نفخ معده و روده به افراد توصیه میشده است.
بررسیها نشان میدهند، در مواد تشکیل دهندهی نعناع مادهای وجود دارد که سبب تسکین دردهای التهابی دستگاه گوارشی میشود. عطر و بوی سبزی نعناع آرامش بخش اعصاب نیز میباشد. دانشمندان مصرف روغن نعناع روی پیشانی و شقیقهها را سبب برطرف شدن سر دردهای شدید، تنها پس از 15 دقیقه اعلام کردهاند.
مصرف سبزی نعناع سبب افزایش هوشیاری و جلوگیری از احساس کسالت و خواب آلودگی در افراد میشود.
پزشکان همچنین به افرادی که دچار سرماخوردگی شدید شدهاند و از داروهای ضد سرماخوردگی و ضد سرفه نتیجه چندانی کسب نکردهاند، نوشیدن عصارهی دم کشیده گیاه نعناع را توصیه میکنند، زیرا باعث باز شدن مخاط و تخلیهی خلطهای چرکی در مجراهای تنفسی میشود.
انتهای پیام/