سوء استفاده کلاهبرداران از کیت‌های کاهنده مصرف سوخت
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، روابط عمومی این ستاد اعلام کرد: به تازگی شرکت‌هایی با سوء استفاده از نام ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، کالایی تحت عنوان کیت کاهنده مصرف سوخت را تبلیغ و مشتریان را وادار به خرید می‌نمایند و ضمن تهدید افراد به ابطال کارت سوخت خودروشان، باعث نگرانی و تردید بین صاحبان خودرو شده‌اند که طبق بررسی‌های انجام شده، کاهش مصرف سوخت 20 یا 30 درصدی توسط این کیت‌ها صحت ندارد. 

به همین منظور ضمن هماهنگی با نهادهای نظارتی و انتظامی، شرکت‌ها و افرادی که مبادرت به سوء استفاده از نام ارگان‌های مرتبط با کارت‌های هوشمند سوخت را می‌نمایند مورد پیگرد قضایی و انتظامی قرار خواهند گرفت. 

این ستاد ضمن پیگیری مجدانه این موضوع از عموم مردم خواست در صورت مشاهده چنین مواردی ضمن تماس با نیروی انتظامی نام و شماره تلفن آن شرکت را به شماره 3000020 پیامک نمایند تا اقدامات قانونی در این خصوص صورت پذیرد. همچنین مالکان خودروها مطمئن باشند هیچ شرکتی از سوی این ستاد برای فروش این کیت‌ها مجوز و یا هر گونه موافقتنامه‌ای ندارد و عدم تمایل خرید از این فروشندگان هیچ‌گونه مشکلی برای کارت سوختشان ایجاد نمی‌نماید.
 
انتهای پیام/ف