آب نباتي براي جلوگيري از پوسيدگي دندان!
 به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، شکلات به تنهايي باعث پوسيدگي دندان نمي‌شود بلکه اين مشکل به وسيله باکتري استرپتوکوک موتاس ايجاد مي‌شود که در طول خوردن شکلات در دهان پخش مي‌شود.اين باکتري به دندان مي‌چسبد و باعث مي‌شود به ميناي دندان اسيب برسد.
اين گروه براي مقابله کردن اثر اين باکتري يک آب‌نبات حاوي گونه‌اي بي ضرري از باکتري لاکتوباسيلوس توليد کردند که مقداري قند بر روي خود دارد که با باکتري پوسيدگي زا استرپتکوک موتاس همراه شده واز چسبيدن آن‌ها به دندان جلوگيري مي‌کند.