وضعیت "بیمه" بیماران روانی در کشور مطلوب نیست
 حسین مهدوی نیا، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات در حوزه بهداشت و درمان، تحت پوشش بیمه درمانی نبودن بسیاری از افراد جامعه و همچنین پوشش ناکافی بیمه‌ای در خصوص فعالیت‌ها و خدمات بهداشتی و درمانی است. 

وی گفت: متاسفانه در کشورمان به بیمارانی نظیر بیماران روانی توجه مناسبی نمی‌شود و به عنوان مثال این افراد در زمینه بیمه‌ای دچار مشکلات مختلف هستند و در واقع سهم کمی از خدمات بیمه‌ای می‌برند. 

مهدوی نیا با بیان اینکه وضعیت بیمه بیمارانی روانی در کشور مطلوب نیست، تاکید کرد: در حال حاضر در خصوص ارائه خدمات درمانی و مراقبتی به بیماران روانی به ویژه بستری آن‌ها در بیمارستان‌ها، مشکلات جدی بیمه‌ای وجود دارد. 

وی افزود: بیمه‌ها بیماری‌ها و اختلالات روانی نظیر افسردگی، اضطراب، استرس، اختلالات خواب و وسواس را تا حد زیادی تحت پوشش قرار می‌دهند ولی اختلالات و مشکلاتی نظیر اسکیزوفرنی و اختلالات دو قطبی را به طور مناسب و کامل تحت پوشش قرار نمی‌دهند. 

مهدی نیا یاد آور شد: پوشش ناقص بیمه در خصوص بستری بیماران مبتلا به بیماری‌ها و اختلالات روانی موجب شده که تعداد زیادی از این بیماران به دلیل هزینه‌های سنگین، نتوانند به درستی در بیمارستان‌ها بستری و به طور مناسب درمان خود را پیگیری کنند.


انتهای پیام/