بی‌بی‌سی: نرم افزارهای فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران را قبول نداریم
یک نرم افزار ایرانی صدای تیم جاسوسی گوگل را در آورد + اسناد
به گزارش صفحه دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران؛ استارت‌آپ ویکند رويداد مهمي در عرصه فناوری است که هر سال با حضور تیم‌های مختلفی از سرار جهان و در سه مرحله  انجام می‌گیرد.

تیم‌های شرکت‌ کننده در مرحله اول باید در شهرهای خود به رقابت بپردازند و در مرحله بعد که در حال حاضر شروع شده است، ایده‌ها را به رای‌گیری عمومی‌ گذاشته و  15 تیمی که بیشترین رای را بیاورد راهی‌ داوری نهایی می‌کنند که 3 تیم منتخب مرحله داوری، به محل شرکت گوگل در سان فرانسیسکو می‌روند تا با کمک مهندسین گوگل ایده خود را پیاده‌سازی و اجرا کنند.

یکی از نمایندگان ایران در رقابت‌های جهانی‌ کار آفرینی امسال، تیمی به نام کیپیسی-Keepacy- (مخفف عبارت انگلیسی‌ Keep Privacy)، است با ایده‌ای در زمینه حفظ حریم شخصی‌ افراد، که به عنوان برگزیده استارتاپ ویکند تهران انتخاب شد و به این رویداد مهم جهانی راه یافت.



صفحه دريچه فناوري اطلاعات  که با فعالیت‌ چند ساله خود در حوزه فناوری، ماهانه بیش از یک میلیون بازدیدکننده دارد، موفقیت گروه کیپیسی را رسانه‌ای کرده و نرم‌افزار ابداعی این گروه را در صفحه خود جهت استفاده مخاطبان قرار داد.

اما همزمان با این موضوع، بی‌بی‌سی فارسی که بارها مواضع ضد ایرانی خود را آشکار کرده است، از پیشرفت جوانان ایران‌زمین به خشم آمده و سعی در فرافکنی در مورد نرم‌افزار گروه کیپسی و خبر باشگاه خبرنگاران کرد.

امین ثابتی، یکی از اعضای اصلی بخش فارسی گوگل و کارشناس ارتباطات بی‌بی‌سی فارسی با انتشار مطلبی قابل تامل در صفحه شخصی خود در یکی از صفحات اجتماعی، به انتقاد از رسانه‌ای شدن موفقیت گروه فناوری کیپسی در صفحه دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران پرداخت.




امینی که در گوگل به بررسی ترفندهای جاسوسی از ایران می‌پردازد، به نظر می‌رسد از پیشرفت و ایده‌های خلاقانه جوانان ایرانی به خشم آمده در صفحه اجتماعي خود نوشت: "ابزار ایرانی که باشگاه خبرنگاران جوان از آن به عنوان ابزاری برای محافظت از حریم خصوصی معرفی کرده را به هیچ عنوان به شخصه استفاده نمی‌کنم!!"







امین ثابتی کیست؟

امین ثابتی کارشناس شبکه دولتی بی‌بی‌سی فارسی و  ساکن لندن است که در هنگام اعتراضات مردمی در انگلیس از مخالفان سرسخت استفاده مخالفان رژیم انگلیس از شبکه توییتر برای این کار بود اما در حوادث مصر استفاده از این شبکه اجتماعی را مفید و لازم می‌دانست!

 ثابتی از اعضای گروه محققین سانسور در ایران گوگل است که بارها علیه پیشرفت‌های علمی کشور در بی‌بی‌سی از جمله در قضیه استقلال ایران در زیر ساخت‌های مخابراتی موضع گرفته است.






بی‌بی‌سی فارسی که مواضع ضد ایرانی آن بارها آشکار و علنی شده است، این بار هم با اشاره به ایرانی بودن این نرم افزارها اقدامات صفحه دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران درباره رسانه‌ای کردن موفقیت‌های جوانان و مطرح شدن ايده‌هاي ايراني را را زیر سوال برده است.

گزارش از: آرمين قاسم زاده/ سردبير دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران