شیراز/
تولید سالانه 37 هزار تن انجیر خشک در فارس
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس ، شهرستان های استهبان ، نی ریز ،جهرم ، داراب و کازرون را عمده مراکز تولید این محصول برشمرد.

خرد افزود : در استان فارس 47 هزار هکتار انجیرستان دیم و 800 هکتار انجیرستان آبی وجود دارد.

از بیش از 47 هزار هکتار باغ انجیر استان فارس 43 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.

شهرستان استهبان در فاصله 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز با بیش از 23 هزار و 500 هکتار انجیرستان دیم نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .

تولید بیش از 12 هزار تن انجیر با کیفیت بسیارمطلوب ، استهبان را به یکی از قطب های مهم صادرات انجیر در دنیا تبدیل کرده است.

به گفته عباسی کارشناس انجیر و مرکبات سازمان جهادکشاورزی فارس ، براساس اظهارات کارشناسان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) ، ایران رتبه اول تولید انجیر خشک در دنیا را بخود اختصاص داده است.

انجیر میوه ای شیرین، گوشتدار ، زرد یا بنفش رنگ است که دارای ویتامین A،B، C ، قند ، پروتئین ، مواد ازتـه چربی ، آهن ، منگنز و کلسیم است./س

انتهای پیام/