استفاده از گوشت بوقلمون چند سالی است كه در كشور ما افزایش یافته و اغلب آن را در قفسه مواد پروتئینی فروشگاههای بزرگ به صورت تكههای ران و سینه بستهبندی شده یا به صورت درسته در برخی مغازههای عرضهكننده گوشت مرغ میبینیم

به گزارش
خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران ،
گوشت
بوقلمون به دلیل بافت ویژهای كه دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمیدهد و به
دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، كمترین سطح
كلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار
است و منبع خوبی از ویتامینهای A،
B1، B3،
B6، B12
و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به
شمار میرود.
