رئیس اتحادیه مرغداران کردستان نسبت به صدور بیرویه مجوز فعالیت مرغداریها در استان انتقاد کرد و گفت: هماکنون 17هزار تن گوشت مرغ مازاد در استان تولید میشود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، عبدی با بیان اینکه هماکنون 500 تعاونی زیر نظر اتحادیه مرغداران استان مشغول به فعالیت بوده و علاوه بر تأمین نیاز استان بیش از 17هزار تن مازاد تولید نیز دارند گفت: متأسفانه علیرغم این مازاد تولید شاهد اقدامات جهاد کشاورزی استان برای صدور 500 مجوز دیگر هستیم که در وضعیت موجود به زیان سایر تعاونیهای فعال استان است.
وی افزود: هماکنون همین مقدار مازاد تولید زمینه را برای عرضاندام دلالان و سوء استفادهکنندگان در بخش صنایع گوشتی در استان فراهم کرده است و اگر چارهای اساسی برای این مشکل اندیشیده نشود شاهد صدمات بسیاری به صنعت مرغداری در کردستان خواهیم بود./س
انتهای پیام/