قم/ مسئول انجمن هنرهای نمایشی اداره ارشاد قم مطرح کرد؛
پویایی تئاتر قم در 2 سال اخیر
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، رضا ابوذر ضمن ارائه گزارشی از عملکرد انجمن هنرهای نمایشی استان قم، پیشرفت تئاتر قم را در 2 سال اخیر چشمگیر عنوان کرد و اظهار داشت: تشکیل شورای حمایت از تئاتر استان قم مهمترین اتفاق تئاتری در سال 91 بود که با هدف ایجاد عدالت و تقسیم عادلانه بودجه در بین هنرمندان تئاتر استان قم تشکیل شد.

وی در ادامه به اعضای این شورا اشاره کرد و ادامه داد: پس از رای‌گیری، شورای حمایت از تئاتر استان از آقایان سید رسول موسوی‌نژادیان نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، علی‌اصغر نوبخت نماینده پیشکسوتان، علی فرحناک نماینده شورای نظارت بر تئاتر استان قم، مهدی نیک‌روش نماینده هنرمندان تئاتر و همچنین اینجانب تشکیل شد.

ابوذر با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در سال 91 بیش از 100 میلیون تومان در اختیار شورای حمایت قرار داد، اظهار داشت: با تشکیل جلسات متعدد و درخواست‌های هنرمندان، این مبلغ در بین آن‌ها و همچنین برگزاری فعالیت‌های دیگر تئاتر تقسیم شد.‌

مسئول انجمن هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، اجرای ماهیانه یک نمایش در سالن‌های متفاوت قم را از دیگر افتخارات این انجمن دانست و تصریح کرد: این اقدام استقبال تماشاگران و پویایی تئاتر قم را به دنبال داشته است.

وی به برگزاری مرتب جشنواره‌های تئاتر استانی، جشنواره‌های نمایشنامه‌خوانی و نمایشنامه‌نویسی اشاره کرد و اظهار داشت: این برنامه‌ها با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و با حضور هنرمندان تئاتر استان هر ساله به طور منظم برگزار می‌شود.

ابوذر برگزاری اینگونه برنامه‌ها را در رشد کیفی هنر تئاتر قم بسیار تاثیرگذار دانست و عنوان کرد: گواه این مطلب، راهیابی نمایشی از قم به جشنواره بین‌المللی فجر در سال‌های 91 و 92 است که این اتفاق از افتخارات تئاتر استان به شمار می‌رود.

وی تمرین در سالن‌های قم به‌ویژه مجتمع فرهنگی هنری شهید کلهری و تالار غدیر و همچنین اجرای نمایش در تالارهای غدیر، مجتمع شهید کلهری و تالار شهید آوینی را موجب گسترش تئاتر در سراسر استان عنوان کرد و ادامه داد: بهره‌برداری از تالار مرکزی قم کاستی‌ها را جبران می‌کند و می‌تواند آرزوی دیرینه هنرمندان تئاتر استان را برآورده کند.

مسئول انجمن هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اصل 44 قانون اساسی که از ایجاد ارتباط با مراکز خصوصی می‌گوید، اظهار داشت: به همین منظور در برگزاری سومین جشنواره نمایشنامه‌خوانی قم، مجتمع تجاری سیرنگ همکاری مناسبی داشت.

ابوذر توجه به بحث آموزش در هر رشته هنری را امری ضروری عنوان کرد و گفت: آموزش بیش از 70 هنرجو در سال‌های 91 و 92 و همچنین برگزاری ورک‌شاپ‌های تخصصی با حضور اساتیدی همچون علی‌رضا نادری (نمایشنامه‌نویسی)، محمد یعقوبی(نمایشنامه‌نویسی)، پیام دهکردی (بازیگری)، میکائیل شهرستانی(بازیگری) و رضا کشاورز (بدن) در سال‌های 90، 91 و 92 از مهمترین برنامه‌ها در امر آموزش انجمن هنرهای نمایشی قم بوده است.

وی با تاکید بر اینکه حمایت از نسل جوان و با استعداد و ایجاد انگیزه در بین آن‌ها و همچنین امکان اجراهای عمومی، موجب نشاط و پیشرفت در بین هنرمندان تئاتر استان قم در سال‌های اخیر شده است، گفت: این اتفاق در طول سه سال اخیر چشمگیر بوده و مورد تشویق و حمایت هنرمندان جوان شده است.

این هنرمند تئاتر قم حمایت از گروه‌های نمایشی در جشنواره‌های کودک و نوجوان و دفاع مقدس را از دیگر فعالیت‌ها و برنامه‌های حمایتی انجمن هنرهای نمایشی قم عنوان کرد.

ابوذر با بیان اینکه در هر جشنواره تئاتر استانی بیش از 40 نمایشنامه به دبیرخانه رسیده است، گفت: در این جشنواره‌ها 20 گروه نمایش با حدود 150 هنرمند تئاتر مشغول فعالیت بوده‌اند که نشان از ایجاد شور و شوق و انگیزه در بین جوانان است.

مسئول انجمن هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم تصریح کرد: در طول سه سال اخیر نمایش‌هایی با موضوعات مختلفی همچون سیاسی، علمی، اجتماعی، مذهبی و دفاع مقدس اجرا شده که این تنوع در چند سال پیش وجود نداشته است./س