جعفري: هماهنگي با قوانين جديد واترپلو زمان‌بر است
رضا جعفري سرمربي تيم واترپلو نفت و گاز اميديه در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به آنكه هفته اول ليگ را پشت سر گذاشتيم و تيم‌ها به تازگي تركيب خود را بسته‌اند هنوز به آمادگي 100درصد و قطعي نرسيده‌اند ولي با اين وجود همه سطح كيفي بازي‌ها در حد مطلوب و قابل قبولي بود.
 
وي يادآور شد: تيم واترپلو دانشگاه آزاد اسلامي توانسته با جذب بازيكنان صاحب‌نام و قدرتمند تيم خوبي را ببندد. آنها در هفته‌هاي آينده به هماهنگي مطلوب در اجراي تاكتيك‌ها دست يافته و بطور قطع براي تمام تيم‌ها مشكل‌ساز خواهد شد.
 
وي ضمن اشاره به داوري‌هاي خوب در هفته نخست ليگ اظهار داشت: با توجه به آنكه مقررات واترپلو حدود 7 الي 8 ماه است كه تغيير كرده است، هماهنگي بازيكنان و داوران با قوانين جديد نياز به گذر زمان دارد.
 
انتهاي پيام/