مصرف غذاهای با درصد چربی بالا منجر به آسیب و اختلالات دائمی مغزی میشود.

دکتر
نادیا منفرد فوق تخصص مغز و اعصاب در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان
باشگاه خبرنگاران گفت: تحقیقات بالینی نشان میدهد که
مصرف مداوم غذاهای با چربی بالا منجر به اختلالات مغزی و صدمه به
هیپوتالاموس میشود.
وی افزود: با ادامه روند رژیم نادرست و پرچرب سلولهای حیاتی و عصبی مغز
نیز آسیب دیده که این اختلال در افراد چاق بیشتر مشاهده میشود.
این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: افراد باید از مصرف غذاهای پرچرب،
سرخ کرده و فستفود اجتناب کرده و چربیهای سالم را از آجیل و دانهها
تامین کنند./
انتهای پیام/