خطر جدی در کمین کارمندان وسواسی
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته اند که کارمندان و افراد شاغل امروز به دلیل اختصاص ندادن یک بازه زمانی مستقل برای ساعت ناهار در هنگام کار، دچار چاقی و اضافه وزن شده اند.

گفتنی است: براساس تحقیقات صورت گرفته اغلب کارمندان اختصاص ندادن یک بازه خاص زمانی برای خوردن ناهار را مشغله های کاری و فشردگی کار عنوان کرده اند و اغلب آنها با خوراکی های فاقد ارزش غذایی مانند چیپس، پفک و انواع شیرینی ها خود را سیر می کنند که این خوراکی ها در دراز مدت باعث ایجاد چاقی، دیابت و انواع بیماری ها در افراد می شود.

همچنین پژوهشگران دریافته اند که خوردن غذا در سر میز کار و اهمیت ندادن به یک بازه ی زمانی برای خوردن ناهار در مکانی دیگر به تدریج باعث کاهش حس معاشرت در افراد و افزایش انزوا و افسردگی در آنان می شود.


انتهای پیام/