مهدی باقربیگی:
حس نوستالژیک مردم را زنده می‌کنم
مهدی باقر بیگی، ایفاگر نقش مجید در مجموعه تلویزیونی  "قصه‌های مجید" درباره حضورش در یک فیلم سینمایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: حضورم در یک اثر سینمایی در حد صحبت بوده و شاید با ایفای نقش در آن یک حس نوستالژیک در مخاطبان زنده می‌شود.
 
وی افزود: به دلیل حضور در شورای شهر مشغول رسیدگی به اموراتی که به من سپرده شده هستم ولی همچنان بازیگری را ادامه می‌دهم.
 
باقربیگی تصریح کرد: من از تلویزیون شناخته شدم و به اصطلاحی میوه آن هستم ولی از سوی این رسانه بی‌مهری دیده‌ام.
 
باقربیگی ادامه داد: هیچگاه دست از بازیگری برنخواهم داشت و دوست دارم در این حرفه به جایی برسم.
 
بازیگر "مجید" در "قصه‌های مجید" اظهار داشت: به شدت بازیگری را دوست دارم ولی اگر اشباع نشدم به کار دیگری روی می‌آورم.

وی تصریح کرد: به هر صورت فعالیت اندک بازیگران به دعوت نشدن آنها برمی‌گردد و چون در غیر این صورت وارد عرصه بازیگری نمی‌شدند.
 
باقربیگی درباره فعالیت فعالی خود گفت: درگیر پخش بودجه شهرداری به مردم در نقاط مختلف شهر هستیم تا همه به طور یکسان سود ببرند.

انتهای پیام/ص