همراه با تیم مذاکره‌کننده ایران/172
رویترز: لوران فابیوس تنها به فکر مطرح کردن خود است
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران لوئی شاربونو و یگانه تربتی خبرنگاران خبرگزاری رویترز از ژنو از قول یک دیپلمات غربی از وجود موانع جدی در راه دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران خبر دادند.

این دیپلمات که خواست نامش فاش نشود اذعان کرد که آمریکایی‌ها، اتحادیه اروپا و ایرانی‌ها از چند ماه پیش به شدت برای توافق درباره این پیشنهاد همکاری کرده‌اند و اقدام لوران فابیوس وزیرخارجه فرانسه چیزی غیر از تلاش، برای "مطرح کردن خود" در این دوره از مذاکرات نیست. این دیپلمات در ادامه می‌افزاید فرانسه تلاش می‌کند سایر کشورهای مذاکره‌کننده را تحت تاثیر قرار دهد.

این دیپلمات غربی هم‌چنین ازدغدغه فابیوس در رابطه با نگرانی‌های امنیتی رژیم صهیونیستی و برخی از همسایگان عربی ایران خبر داد که باید مدنظر قرار گرفته شود.

این درحالی است که عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران، ضمن گله از نبودن جو صمیمی میان کشورهای مذاکره کننده، از نیاز کشورهای مذاکره کننده به هماهنگی و مشورت مداوم به عنوان اصلی مهم در تعیین موضع واحد سخن گفته بود.