جلوگیری از "آلودگی‌های میکروبی" با این وعده حیاتی
سیمین عسگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: صبحانه وعده با اهمیت است زیرا بعد از 10 ساعت ناشتایی مصرف می شود از این رو در خصوص افرادی که میزان قند خون آنها نامتعادل است (همچون دیابتی ها) ضروری است.

وی افزود: مصرف یک صبحانه سرشار از پروتئین و چربی، گرسنگی را کاهش داده و به کنترل قند خون کمک می کند.

وی تصریح کرد: صبحانه پروتئینی با غلات، پنیر، تخم مرغ و گردو است و هم چنین مصرف انواع پنیر تازه در جهت جلوگیری از آلودگی های میکروبی و تب مالت مناسب است.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: استفاده از صبحانه پروتئینی و چربی منجر می شود که افراد دیابتی بهتر بتوانند میزان قند خودشان و گرسنگی خود را کنترل کنند.


انتهای پیام/