آیا می‌دانید چرا در مراسم سوگواری از "خرما" استفاده می‌شود؟
دکتر مسعود مشایخی، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در مراسم سوگواری غم و اندوه فراوان در عزاداران باعث می‌شود طبع این افراد سرد و مرطوب شود به همین دلیل توصیه می‌شود برای بهتر شدن حال عزاداران طبع آن‌ها تعدیل شود. 

وی افزود: بهترین راه برای تعدیل شدن حال این افراد اصلاح خوراک به وسیلهٔ "خرما" و حلوا است. خوردن این دو نوع خوراک باعث می‌شود طبع سرد و مرطوبی که برای فرد ایجاد شده است تا حدی معتدل شود و شرایط موجود را تحمل کند. 

وی خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود برای پذیرایی در مراسم سوگواری از پلومرغ استفاده نشود زیرا سرد بودن برنج مرغ و زرشک باعث می‌شود شرایط پیش آمده برای عزاداران سخت‌تر شود.

انتهای پیام/