انجام روزانه 270 عمل جراحی تخصصی در بیمارستان میلاد/ درمانگاه پذیرای 6 هزار بیمار در روز
 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران دکتر فیاض در نشست خبری امروز خود که در سالن کنفرانس شهید قرضی این بیمارستان برگزار شد و با اشاره به اختصاص 9/27 بودجه تامین اجتماعی به درمان اظهار داشت: در حال حاضر 37 میلیون نفر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که در این بین بیمارستان میلاد به عنوان یک بیمارستان ژنرال که خدمات خوبی ارائه می دهد روزانه پذیرای 6 هزار بیمار در درمانگاه این بیمارستان است.  
 
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 1 میلیون 508 هزار بیمار به بیمارستان میلاد مراجعه کرده اند افزود: از این تعداد 1 میلیون و 400 و 24 هزار نفر به صورت سرپایی درمان شدند و 84 هزار نفر نیز بستری و مورد عمل جراحی قرار گرفته اند.  
 
**اختصاص ده درصد تختهای بیمارستان به اورژانس  
 
مدیر عامل بیمارستان میلاد تصریح کرد: از 1هزار و 100 تخت موجود در بیمارستان 100 تا 110 تخت در اورژانس قرار دارد و ضریب اشغال تخت در این بیمارستان بالای 90 درصد است.  
 
وی به ساعت پذیرش بیماران در این بیمارستان اشاره کرد  و گفت: در بیشتر مواقع پذیرش بیماران تا ساعت 23 ادامه دارد.  
 
فیاض تاکید کرد: اتاقهای عمل و دستگاههای ام آر آی بیمارستان میلاد به هیچ عنوان تعطیلی ندارد و در سال جاری آی سی یو این بیمارستان تجهیز و نوسازی شده است و 14 تخت به آی سی یو بیمارستان اضافه شده است.  
 
وی به راه اندازی مجدد بخش پیوند کلیه در بیمارستان میلاد اشاره کرد و اذعان داشت: علی رغم پیوند فرد به فرد در این بیمارستان روزانه 10 مورد اهدای عضو را نیز داریم.  
 
مدیر عامل بیمارستان میلاد به انجام روزانه 270 عمل جراحی تخصصی و فوق تخصصی در این بیمارستان اشاره کرد و یاد آور شد: تعویض رگهای قلبی، مفاصل لگن، کلیه و ستون فقرات و . . . از جمله اعمال جراحی هستند که به صورت روزانه در بیمارستان میلاد انجام می شود.

*فرانشیز در بیمارستان میلاد دریافت نمی شود

فیاض ادامه داد: درسال گذشته به دلیل وجود فشار در قیمت ارز در خرید دارو و تجهیزات مشکلات زیادی وجود داشت و در برخی از موارد فراشیز به صورت ناچیز در برخی از قسمت ها دریافت می شد اما در حال حاضر فرانشیزی در بیمارستان میلاد دریافت نمی شود.



*زیر میزی بگیرند، اخراج می شوند 


وی با اشاره به اینکه با پدیده زیر میزی به شدت برخورد می شود افزود: در صورتی که پزشکان بیمارستان میلاد زیر میزی بگیرند اخراج می شوند و مدرک پزشکی و میزان اهمیت آن پزشک نیز اهمیتی ندارد.
فیاض تاکید کرد: در صورت پرداخت هر گونه هزینه ای به صورت نقدی به پرسنل یا بیمارستان ، بیمه شدگان می توانند با تلفن گویای بیمارستان میلاد تماس بگیرند و این موضوع درکمتر از یک هفته رسیدگی می شود.


*200 میلیارد تومان هزینه سالانه بیمارستان میلاد


مدیر عامل بیمارستان در خصوص هزینه های سالانه بیمارستان میلاد اظهار داشت: حدود 200 میلیارد تومان هزینه تراز مالی بیمارستان میلاد است و سازمان تامین اجتماعی هزینه ثابتی پرداخت نمی کند و بر اساس عملکرد بیمارستان هزینه ها از سوی سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود.


*100گردشگر خارجی در بیمارستان میلاد 


وی به وجود گردشگران خارجی در بیمارستان میلاد اشاره کرد و گفت: در بخش های اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی سالانه 100 مورد را داریم که اکثراً از کشور عراق هستند.


*کمبود پرستار در بیمارستان میلاد


دکتر فیاض در خصوص کمبود پرسنل پرستار در بیمارستان میلاد، خاطر نشان کرد: 897 پرستار در مجموعه فعالیت می کنند که در این زمینه کمبود پرستار داریم و برای قبول نیروی پرستار زن و مرد درهای بیمارستان میلاد باز است./ف